Druk bezochte ledenvergadering 2019

Zondagmiddag 23 juni vond in de Engelenburcht de jaarlijkse ledenvergadering plaats, gevolgd door een lezing over de totstandkoming van het boek ‘Meerwijk, buitenleven aan de Dieskant’ door de auteurs Rob Gruben en Bertie Geerts.

Tijdens de vergadering werd de financiële situatie toegelicht door penningmeester Henriëtte Sars waarna de kascommissie haar decharge verleende. Vervolgens vertelde bestuurslid Rob van Linden het een en ander over de aktiviteiten op het gebied van ICT en de digitalisering van het archief.

Er werd een overzicht gegeven van alle aktiviteiten die het afgelopen jaar werden ondernomen, hetgeen ook werd geïllustreerd met een serie foto’s die af en toe als een diasessie werd getoond.

Daarna werd de nieuwe Angrisa huisstijl gepresenteerd met het nieuw Angrisa logo. Henriëtte Sars lichtte de achtergrond hiervan toe.

De nieuwe bestuursleden. Links voorzitter Rob Gruben en rechts Wilton Desmense.

Tenslotte werd het de komst van onze nieuwe voorzitter, Rob Gruben aangekondigd, die Frans Lucas zal opvolgen. Frans blijft wel nog aktief voor de vereniging en zal onder meer zitting nemen in de kascommissie.

Bestuurslid Caroline te Ellen gaf daarop een geëmotioneerde speech waarin Frans Lucas hartelijk werd bedankt voor zijn enorme inzet voor de vereniging in de afgelopen jaren.

Ook werd de leden goedkeuring gevraagd voor de toevoeging van een zesde bestuurslid in de persoon van Wilton Desmense, hetgeen met instemming gebeurde. Wilton woont sinds zijn huwelijk met Ria van Luijk in 1978 in Engelen.

De daaropvolgende lezing over het boek Meerwijk werd druk bezocht zoals ook moge blijken uit de hieronder getoonde foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.