Voortgang boek Meerwijk

Bespreking van de voortgang van het boek over Meerwijk met een van de auteurs Rob Gruben (gestreepte trui) en Jac Biemans (geheel rechts) van het Stadsarchief Den Bosch.

Op de inloopochtend op 12 februari is er een bijeenkomst geweest van het team dat bezig is met de uitgave van het boek over Meerwijk. De voortgang van het proces is besproken. Het ziet er naar uit dat rond de zomervakantie het boek kan verschijnen. De tekst is nagenoeg klaar. Het uitzoeken van het beeldmateriaal met de daarbij behorende activiteiten om rechthebbenden op te sporen vraagt veel tijd. Het proces is in volle gang en alle betrokkenen werken er hard aan om het boek zo snel als mogelijk bij de drukker te bezorgen.

2 gedachten over “Voortgang boek Meerwijk

  1. Ik heb mij ingeschreven voor het boek via internet. Echter ik heb nog geen bevestig gezien dat de bestelling goed is doorgekomen.

  2. Beste Ernst-Jan,
    Ik heb onze secretaris attent gemaakt op uw bericht. Hij zal contact met u opnemen. Uw inschrijving was bij ons inderdaad (nog) niet binnengekomen dus wellicht is er iets fout gegaan.
    Met vriendelijke groet,
    Webmaster Angrisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Reacties van personen die nog niet hebben gereageerd worden geplaatst na controle door de moderator.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.