Start digitale legpuzzels op de Angrisa website

Het blijft nog wel even winter en wij moeten nog wel even zoveel mogelijk thuis en binnen blijven, maar dat betekent niet dat wij bij Angrisa bij de pakken gaan neerzitten. Wij blijven gewoon met veel plezier historisch (beeld)materiaal van Engelen verzamelen.

Onze voorraad mooie beelden groeit enorm en wij willen het plezier daarvan natuurlijk delen met onze leden en alle anderen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Engelen.

Afgelopen feestdagen ontdekten wij een nieuwe manier om dat te doen.

Enkele leden van ons (bestuur) hebben al jaren de traditie om met kerst en oud en nieuw te puzzelen. Zij vinden het heel ontspannend om uren boven een flinke legpuzzel gebogen te luisteren naar de Top 2000 en het nieuwjaarsconcert.

En toen kruiste een digitale legpuzzel ons pad…

Het was nog even puzzelen, maar nu presenteren wij met trots onze eerste digitale puzzel van een van onze mooie foto’s. We beginnen bescheiden met één puzzel in twee moeilijkheidsgraden. Bij voldoende animo zullen we steeds meer foto’s omzetten in puzzels.

Bovendien zullen wij jullie in de toekomst ook andere breinkrakers voorleggen. Als wij er niet uitkomen wat, wie, waar en wanneer ook al weer was op een foto, doen wij een beroep op jullie geheugen.

De eerste digitale legpuzzel staat vanaf nu in de rechterbovenhoek van de homepage op onze website (kopje ‘Digitale legpuzzels‘). Met één klik daar kunt u er heel eenvoudig aan beginnen.

Pas op! Wij weten uit ervaring dat het misschien minder eenvoudig is om er mee te stoppen.

2 gedachten over “Start digitale legpuzzels op de Angrisa website

  1. Wat een leuk idee! Ik heb gekozen voor makkelijk om het eens uit te proberen. Dat ging prima, niet moeilijk in gebruik. En een mooie foto voor een puzzel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.