Nieuwe pagina’s voor Beeldcollectie en Audio-Video Collectie

Onze website pagina’s waarin de gedigitaliseerde foto’s, documenten, audiofragmenten en filmpjes kunnen worden bekeken zijn vernieuwd. Onder het menu COLLECTIE kunt u deze openen en doorbladeren.

Als u een selectie heeft gemaakt in de Beeldcollectie en daar de lijstweergave opent staat nu bij elk item de knop Meld aanvulling waarmee u ons aanvullende informatie kunt sturen. U weet immers met z’n allen enorm veel van Engelen en het is mooi als al die kennis kan worden verzameld in ons archief.
Verder is er een aparte knop Wie weet meer??. Daaronder zitten foto’s waarvan wij op dit moment meer informatie proberen te vinden. Regelmatig zal deze lijst ook worden aangepast.

De Audio-Video pagina bevat een overzicht van alle items die iets met Engelen te maken hebben. Daarin staan ook video’s over Engelen die op Youtube gevonden zijn maar die niet van Angrisa zijn.

De pagina’s zijn vervangen met het oog op de mogelijkheid die we binnenkort aan onze leden zullen gaan aanbieden om in te loggen op de website. Eenmaal ingelogd zult u via deze pagina’s veel meer informatie kunnen inzien. Bovendien zal er dan ook een pagina te zien zijn met onze digitale Bidprentjes collectie en zullen alle tot nu toe verschenen Angrisa Nieuwsbrieven in PDF-vorm beschikbaar zijn voor de leden.

Hou uw mailbox in de gaten. Wij zullen de leden binnenkort nader informeren over hoe een en ander straks in zijn werk zal gaan.

3 gedachten over “Nieuwe pagina’s voor Beeldcollectie en Audio-Video Collectie

  1. Wat een schat aan documentatie van Engelen uit zo veel verschillende hoeken belicht. Geweldig om te zien en er door heen te bladeren. Het wordt natuurlijk nog mooier als er aanvullingen komen en mogelijk ook weer nieuwe video’s. Er moeten toch nog vele 8mm films op zolders en in kasten liggen. Laat ze opnieuw zien om velen er van te laten genieten, ook voor een volgende generatie!!
    Ben benieuwd……..

    • Beste Frans,
      Dank voor de complimenten. Bedenk dat dit pas het topje van de ijsberg is. Als de leden straks kunnen inloggen is op de Collectie pagina’s bijna 10 keer zoveel informatie te zien! En we zijn zelfs nog niet halverwege met het digitaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.