Rondleiding Heemkundekring Onsenoort door Engelen

Op zaterdagmiddag 13 oktober was Angrisa gastheer voor een 30-tal leden van Heemkundekring  Onsenoort en werd de vereniging rondgeleid langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de oude kern van Engelen. De weergoden waren uiterst gunstig gestemd voor deze dag halverwege oktober want het was maar liefst 27 graden.

Na de ontvangst in de Engelenburcht gaf voorzitter Adrie Verboord van Onsenoort de aftrap, waarna voorzitter Frans Lucas van Angrisa een inleidende presentatie gaf. Vervolgens werd het gezelschap ingedeeld in 2 groepen die elk, in tegengestelde richting, werden rondgeleid door Hans Kant en Frans Lucas. Bovendien waren in de Protestantse kerk Herman de Bokx , en in de R.K. kerk Bart Beaard als speciale gidsen ter beschikking.

Na afloop werd er nog uitgebreid nagekaart met een drankje in de Engelenburcht en werden de banden tussen Onsenoort en Angrisa verder aangehaald. Over en weer werden suggesties gedaan voor verdere toekomstige aktiviteiten. De middag werd algemeen als zeer geslaagd ervaren!

2 gedachten over “Rondleiding Heemkundekring Onsenoort door Engelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.