Burgemeester Mikkers maakt kennis met Angrisa

Op 21 november kwam Burgemeester Mikkers van ‘s-Hertogenbosch ‘s-avonds naar de Engelenburcht om daar kennis te maken met Engelen en een aantal van haar verenigingen. Elke vereniging die zich daarvoor had aangemeld kreeg de gelegenheid om zich in 5 minuten te presenteren aan de burgemeester.

Ook Angrisa was aanwezig met een gevulde tafel met boeken en flyers welke wij voor deze gelegenheid hadden gedeeld met het team van Engelen1200. Er zijn natuurlijk veel raakvlakken tussen beide organisaties en bovendien is onze eigen penningmeester ook in die groep actief.

Om kwart over 8 was Angrisa aan de beurt en onze voorzitter Frans Lucas deed zijn best om onze vereniging zo goed mogelijk over de b├╝hne te brengen bij de eerste burger. Hij overhandigde daarbij een exemplaar van de Canon van Engelen en een flyer van het in 2019 te verschijnen nieuwe boek over kasteeltje Meerwijk.

Aan het einde memoreerde de burgemeester nog even alle verenigingen en hun betekenis voor Engelen en bedankte hij alle aanwezigen voor de organisatie van deze ‘speeddate’, zoals hij het naar eigen zeggen ervaren had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.