Bestuursactiviteit

Dinsdag 5 april was er geen inloopochtend. Bestuursleden uit heden en verleden en enkele speciale genodigden (denk vooral aan hun wederhelften) kregen een historisch en tegelijkertijd actueel onderwerp voorgeschoteld. Daarvoor tekende oud-voorzitter Frans Lucas, die een rondleiding met toelichting verzorgde over het terrein van de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht in Rijen. Frans is daar jarenlang vrijwilliger geweest: hij hield zich vooral bezig met het bekleden van vliegtuigen en dan gaat het niet om de vliegtuigstoelen! Op https://kluhv.nl is interessante informatie te vinden.

Gilze Rijen werkloods
Gilze Rijen werkloods
Gilze Rijen werkloods
Deel deze pagina
alink.

3 gedachten over “Bestuursactiviteit

  1. Dank voor deze info. Is het niet mogelijk dat Frans voor meer leden een dergelijke rondleiding kan verzorgen. Ik ben gewelding getriggerd door dit innitiatief en mogelijkheid. Laat eens wat horen.
    John

    • Dag John,
      We zullen het aan Frans vragen. Hij kan er in ieder geval veel over vertellen. Een rondleiding op het terrein van de vliegbasis gaat wel gepaard met strenge veiligheidseisen, en dus ook de nodige voorbereiding, denk aan aanmeldingsprocedures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.