's-Hertogenbosch plakplaatjes album van de Plus

Zoals u wellicht al weet is de Plus Supermarkt gestart met een actie waarbij plakplaatjes kunnen worden verzameld voor het plaatjesalbum “‘s-Hertogenbosch Een boek vol geschiedenis”. Ook Angrisa probeert voor haar archief een compleet album bij elkaar te krijgen. Mocht u zelf van deze plaatjes over hebben en die willen doneren aan Angrisa dan kunt u deze deponeren in de brievenbus van de onze secretaris Hans Kant in de St. Lambertusstraat 17 (5221 BB) te Engelen of webmaster Rob van Linden in Slot Haverleij, Parcivalring 199 (5221 LD).

Alvast hartelijk dank!

3 gedachten over “'s-Hertogenbosch plakplaatjes album van de Plus

 1. Jammer dat ik te laat van deze actie iets heb vernomen. Ik hoop dat ik een album te pakken kan krijgen compleet want ik spaar veel van ‘s-Hertogenbosch

 2. Geachte mensen,

  Ik heb een vraag / verzoek

  Zou iemand binnen u kring mij kunnen helpen aan plaatjes van het boek s’hertognbosch uitgegeven door de plus? voor mijn geestelijk gehandicapte / autistische zoon van 18 jaar.
  Hij vind het leuk te verzamelen en de stickers er zo recht mogelijk zelf in te plakken.
  u zou hem er erg blij mee maken.
  uiteraard wil ik een vergoeding en de verzendkosten betalen.

  Met vriendelijke groet,

  Magda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.