Inloopochtend

Negen april was er weer een drukbezochte inloopochtend. Anneke Heimeriks bracht Willy Coopmans mee, wiens oma rond 1900 op het pensionaat had gezeten. Ze bladerde dan ook vol interesse in de mappen met informatie over het pensionaat en vertelde zelf het een en ander uit haar herinneringen.

Willy Coopmans aan de kop van de tafel aan de raamzijde met rechts van haar Anneke Heimeriks

Inmiddels heeft u misschien gezien dat de maandelijkse avondopenstelling in de Engelenburcht is komen te vervallen. Deze was ingevoerd voor mensen die overdag niet in de gelegenheid zijn de heemkundekring te bezoeken, maar na verloop van tijd is toch gebleken dat er vrijwel geen gebruik van wordt gemaakt. In plaats daarvan is nu het plan opgevat om de inloopochtenden op de dinsdag in de huiskamer van de pastorie van de Lambertuskerk wekelijks te gaan doen in plaats van tweewekelijks. Wel zal daar vanzelfsprekend ook eerst het kerkbestuur groen licht voor moeten geven. In dat geval zal een en ander worden aangekondigd en in de agenda verwerkt.

2 gedachten over “Inloopochtend

  • Hallo Petra,
   Je bent welkom op b.v. 23 april van 10:00 tot 12:00 en elke tweede dinsdag daarna. Je kunt de inloopochtenden ook zien via de Agenda in het menu in de kop van de website.
   Groeten,
   Rob van Linden
   webmaster Angrisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.