Herbestemming St. Lambertuskerk.

Op maandag 27 november j.l. organiseerde ODE, Ontwikkeling Dorpskern Engelen een informatieavond in de RK Kerk aan de Graaf van Solmsweg in Engelen.
Doel van deze bijeenkomst was de inwoners van Engelen te informeren over de herbestemming van de Lambertuskerk en de herontwikkeling van de Engelenburcht en naaste omgeving.
Zowel DTV Nieuws als het Brabants Dagblad waren beiden aanwezig en hebben verslag gedaan van deze avond.

Op de website van Angrisa is op de homepage het filmpje van DTV Nieuws te zien, het verslag van het Brabants Dagblad vindt u op de pagina van onze beeldcollectie.

Deel deze pagina
alink.

4 gedachten over “Herbestemming St. Lambertuskerk.

  1. Zelf voorzie ik overlast door geluid en parkeren terwijl er mogelijkheden te over zijn bij onze sportaccommodaties om deze te voorkomen.

  2. Op voorwaarde dat het parkeren goed wordt geregeld zie ik geen bezwaar tegen de beoogde oplossing. Ook voor de nu vrijwel lege kerk is dit een goede nieuwe toekomst. De sportaccommodaties liggen ver buiten de dorpskern en zijn daarom ongeschikt.

  3. mooie herinneringen aan deze kerk zou jammer zijn als hij zou verdwijnen hoort bij engelen succes met eventuele nieuwe bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.