Angrisa ontvangt € 447,19 van de Plus Mulder Actie

Zaterdag 24 oktober organiseerde de Plus in Engelen de prijsuitreiking voor de actie ‘Spaar voor jouw vereniging’ die enkele maanden heeft gelopen. Klanten kregen bij de kassa muntjes die vervolgens verdeeld konden worden over 15 verenigingen. Voor elke vereniging was daarvoor een ‘spaarpot’ opgesteld bij de ingang.
Angrisa eindigde uiteindelijk op de 4e plaats vlak achter nummer 3, De Zonnebloem. Nummer 2 was FC Engelen en op de eerste plaats stond het Vakantie Jeugdwerk.
Penningmeester Henriëtte Sars nam namens Angrisa de prijs van € 447,19 in ontvangst van Plus filiaalhouder Bob Mulder. Angrisa lid Ria van Luijk, tevens lid van De Zonnebloem nam de prijs namens De Zonnebloem in ontvangst.

Angrisa wil met deze prijs de z.g. ‘Boekenkas’ aanvullen. Daarmee zal in de nabije toekomst een serie boekjes worden uitgegeven. Het eerste deel uit deze serie, ‘Engelen tussen bevrijding en vrijheid’ is inmiddels al uitgekomen. Over de vervolguitgaven houden we u vanzelfsprekend op de hoogte zodra daar informatie over beschikbaar is.

De foto’s hieronder tonen de prijsuitreiking, geheel in eigentijdse Corona-stijl. Vanwege de pandemie moest e.e.a. wel wat sober worden gehouden. Dus de bitterballen en de borrel schoten er helaas bij in.

Ook is er een korte video te zien op ons Youtube kanaal (ook hieronder weergegeven).

Angrisa dankt iedereen hartelijk die zijn muntjes in onze spaarpot heeft gestop en natuurlijk vooral dank aan de PLUS die deze actie mogelijk maakte!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.