Stem op Angrisa bij Rabo Clubsupport

Wanneer:
27 september 2019 – 14 oktober 2019 hele dag
2019-09-27T00:00:00+02:00
2019-10-15T00:00:00+02:00

Als lokale sponsor ondersteunt de Rabobank een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in onder meer Engelen. Daartoe wordt een campagne gestart onder de naam Rabobank Clubsupport. Door de bank wordt een bedrag van 150.000 euro beschikbaar gesteld. Dit bedrag mogen Rabobank klanten, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Angrisa doet daar ook aan mee.

Ons bestedingsdoel is het maken van 3d-animaties van straten, markante gebouwen en huizen van het dorp Engelen. Hiervoor wil Angrisa een werkgroep opstarten die gegevens over bovengenoemde onderwerpen uitzoekt en inventariseert om daarna jonge techneuten op vrijwillige basis in de gelegenheid te stellen de informatie over het onderwerp om te zetten in een 3D animatie. Angrisa biedt zo studenten de mogelijkheid ervaring op te doen en krijgt men een geheel nieuwe indruk van een gesloopt, veranderd, verbouwd object.

De stemperiode is van 27 september tot en met 14 oktober 2019.

Steun Angrisa door uw stem uit te brengen op onze vereniging! Dat kan via de Rabo stempagina op Internet. U kunt hier 5 stemmen verdelen over organisaties uit de lijst, waarbij elke organisatie maximaal 2 stemmen kan krijgen. Als u dus 2 stemmen uitbrengt op Angrisa kunt u daarna nog 3 stemmen verdelen over andere organisaties.

Let op: u dient naast klant ook lid te zijn van de Rabobank. Bent u nog geen lid, meldt u dan eerst hier aan op de ledenpagina van de bank. Nadat u lidmaatschap is bevestigd (dat kan tot 2 dagen duren) ontvangt u een stemcode waarmee u kunt stemmen op de stempagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.