66 stemmen voor Angrisa bij Rabobank Clubsupport actie

Tijdens de finaleavond van de Rabobank Clubsupport actie die op 17 oktober plaatsvond in de Maaspoort hal te ‘s-Hertogenbosch waarbij de Rabo 150.000 Euro te verdelen had voor verenigingen en stichtingen bleek Angrisa maar liefst 66 stemmen te hebben gekregen. Met een te verdelen bedrag van 5,93 Euro per stem resulteerde dit in een cheque ter waarde van 391,54 Euro!

Penningmeester Henriette Sars met de cheque van 391,45 Euro

Penningmeester Henriette Sars en webmaster Rob van Linden waren aanwezig tijdens de avond om de cheque in ontvangst te nemen van de Rabobank. Tijdens het drie uur durende evenement werden ook de vier hoofdwinaars bekend gemaakt. De meeste stemmen gingen naar speeltuin Het Kwekkeltje te Rosmalen waar 877 stemmen op werden uitgebracht.

Angrisa zal het bedrag gebruiken voor het (laten) maken van 3D animaties van straten, markante gebouwen en huizen van het dorp Engelen. Hiervoor wil Angrisa een werkgroep opstarten die gegevens over bovengenoemde onderwerpen uitzoekt en inventariseert om daarna jonge techneuten op vrijwillige basis in de gelegenheid te stellen de informatie over het onderwerp om te zetten in een 3D animatie.

Aan allen die op Angrisa hebben gestemd: Hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.