3D modellen van de kerken van Engelen

Op onze pagina met bezienswaardigheden zijn nu ook 3D modellen te bekijken van de beide kerken in Engelen. Het model van de Protestantse kerk geeft de situatie weer van rond 1550, toen het schip en de zijbeuken er nog stonden. Daarvan zijn nu nog de contouren te zien op het pleintje met behulp van de muurtjes die daar staan. Dit model is aan de buitenzijde van alle kanten te bekijken en is ontwikkeld door Erfgoed Den Bosch.

Van de Katholieke kerk zijn twee modellen te zien naar de situatie van ongeveer eind jaren ’30, één eenvoudig model dat eveneens alleen aan de buitenzijde is te bekijken en één gedetailleerd model waarbij ook het interieur is ingericht. Dat laatste model is aan de dakzijde aan één kant openwerkt. Met behulp van de muis kan men ook naar binnen navigeren en er rondkijken. Let op: dit model kan bij het navigeren vanwege de vele details op een wat langzamere computer schokkerig zijn of misschien zelfs helemaal niet te bekijken zijn.

De beide kerken als 3D model. Ga naar de pagina met bezienswaardigheden om ze te bekijken

Wij zoeken nog meer enthousiasten die modellen willen tekenen van de markante gebouwen in Engelen, zoals b.v. het pensionaat of het oude gemeentehuis. Meld u aan via info@angrisa.nl als u wilt meewerken!

Deel deze pagina
alink.

Een gedachte over “3D modellen van de kerken van Engelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.