Nieuwsbrief 26 is uit

Bij de vorige nieuwsbrief voor onze leden hadden wij aangekondigd dat de volgende in een nieuw en handzamer formaat zou gaan verschijnen. Dat is er bij deze uitgave helaas nog niet van gekomen vanwege de Corona beperkingen die ons verhinderd hebben gezamenlijk over de uitvoering ervan te praten. Via de wekelijkse video-vergaderingen die het bestuur houdt is dat toch eigenlijk niet goed te doen. Je moet iets wel goed kunnen laten zien aan elkaar en verschillende grafische mogelijkheden kunnen vergelijken.

Dus dat houdt u nog van ons tegoed.

Verder is onze redacteur Wilton Desmense er weer in geslaagd een aantal leuke en interessante artikelen te verzamelen. Onder andere de bezoeken van Koningin Wilhelmina aan Engelen en omgeving komen aan bod, en ook wordt iets verteld over de onlangs opgedoken video van het huwelijk van Toos Kempenaars, dochter van burgemeester Kempenaars, met Jan van Haaren in 1958.

Wij wensen u weer veel leesplezier!

alink.

Een gedachte over “Nieuwsbrief 26 is uit

  1. Beste Wilton en leden van de redactie,
    Het is weer gelukt om verrassende gebeurtenissen boven water te halen met veel details en ook nog ondersteund met fotomateriaal. Leuk om te lezen omdat de verbindingen tussen de gebeurtenissen en personen zo mooi op elkaar aansluiten. Mooi stukje geschiedenis van Engelen!
    Frans Lucas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.